Mark Hut wordt onze nieuwe directeur-bestuurder

19 april 2023

Mark Hut volgt per 1 juli Karel Blom op als directeur-bestuurder bij Enserve. Onder leiding van Mark bouwen we verder aan onze positie als dé specialist op het gebied van woonruimteverdeling. Op de manier die je van ons gewend bent: met deskundig advies, betrouwbare informatie en passende begeleiding.

Mark heeft jarenlange ervaring als adviseur, manager en directeur bij verschillende woningcorporaties. Hij vertelt: “Na mooie gesprekken met de RvC en de organisatie valt alles op z’n plek: mogen zorgen voor het verder verstevigen van Enserve als de vanzelfsprekende partner bij woonruimteverdeling van sociale huurwoningen in Nederland. De vele ingewikkelde en actuele vraagstukken die nu rond woonruimteverdeling plaatsvinden, maken mij enthousiast om daar met Enserve verder verantwoordelijkheid in te nemen. Hoewel ik onlangs op plezierige wijze ben gestart als zelfstandige in samenwerking met adviesbureau Andersom, kon ik deze prachtige kans niet voorbij laten gaan.”

Na zes jaar bouwen aan Enserve, besloot Karel dat het voor hem tijd was voor een volgende carrièrestap. Met Karel aan het roer heeft de organisatie een enorme groei doorgemaakt. Enserve ondersteunt op dit moment 70 corporaties in 8 regio’s. Daar zijn we ontzettend trots op. We bedanken Karel voor zijn fantastische werk van de afgelopen jaren. We hebben er vertrouwen in dat Mark onze unieke positie nog verder zal verstevigen. We wensen hem veel plezier en succes!

Raad van Commissarissen Enserve
Leo Hendriks
Jantine Clasie
Mario Penzen

Deel dit artikel


Wilt u alles weten op het gebied van woonruimteverdeling?
Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief.


Alle berichten