Vacature leden beroepscommissie

23 mei 2023

Ben jij altijd benieuwd naar alle kanten van het verhaal? Ga jij discussies niet uit de weg? En help je graag mee aan woonruimteverdeling? Dan is onze beroepscommissie echt wat voor jou!

Lid zijn van de beroepscommissie betekent…

Dat je beroepschriften behandelt van woningzoekenden die het niet eens zijn met een besluit over hun urgentieaanvraag. Dit doe je voor de regio Stedendriehoek. Oftewel voor gemeentes Apeldoorn, Deventer en Zutphen. Je weegt nog een keer alle feiten af tegen de geldende regelgeving. En komt dan samen met de andere commissieleden tot een objectieve beslissing en een begrijpelijke motivatie.

Wij bieden jou…

  • Een passende vergoeding, inclusief reiskostenvergoeding.
  • Een inspirerende omgeving, waarin je maatschappelijk van betekenis kunt zijn.
  • Regelmatige bijeenkomsten, waarbij je de kans krijgt om met collega’s te sparren over de actualiteiten en te leren van elkaars expertise.

Jij bent…

  • Bekend met een van de volgende expertisegebieden: (psycho)sociaal-maatschappelijk, juridisch, medisch, financieel of volkshuisvesting.
  • Maatschappelijk betrokken.
  • Bereid om je te verdiepen in het systeem van woonruimteverdeling.
  • Een analytische, kritische denker.
  • In staat om emoties te scheiden van de feiten.

Enserve is…

Dé specialist in woonruimteverdeling. We adviseren corporaties en gemeenten op het gebied van woonruimteverdeling en voorrangsregelingen. Elke regio heeft woningzoekenden die om uiteenlopende redenen met voorrang woonruimte zoeken. Wij bieden corporaties en gemeenten een brede dienstverlening bij het uitvoeren van voorrangsregelingen, het beoordelen van urgentieaanvragen en het opstellen van een passend beleidskader.

Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijk contact, objectiviteit, korte lijnen, deskundigheid en onafhankelijkheid. Richting de opdrachtgever en de woningzoekende die urgentie aanvraagt. Juist in urgentietrajecten zijn transparantie en kwaliteit enerzijds en efficiëntie en een vlotte doorstroom anderzijds van belang. En daar krijgen wij graag jouw hulp bij!

Meer weten?

Neem dan eens een kijkje op www.urgentiecommissie.nl.

Solliciteren?

Stuur je motivatie én CV naar vacature@enserve.nl. Een referentieonderzoek en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag maken deel uit van de selectieprocedure.

Deel dit artikel


Wilt u alles weten op het gebied van woonruimteverdeling?
Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief.


Alle berichten