Wooniezie kiest voor DOMIS, het systeem voor managementinformatie van Enserve

28 oktober 2016

Wooniezie is een samenwerking van een negental woningcorporaties in Eindhoven en omgeving. Samen organiseren zij de woonruimteverdeling van sociale huurwoningen in deze regio. Vanaf eind 2016 zal Wooniezie gaan werken met het systeem voor managementinformatie van Enserve: DOMIS.

Om de woonruimteverdeling goed te laten verlopen, neemt Wooniezie vanaf eind 2016 een nieuw woonruimteverdeelsysteem in gebruik. Vanwege dit nieuwe systeem ontstond er ook behoefte aan een goed werkend systeem voor managementinformatie. Na een zorgvuldige afweging van verschillende mogelijkheden koos Wooniezie voor DOMIS van Enserve.

Ook DOMIS gaat eind 2016 live. Wooniezie zal dan gebruik kunnen maken van een product dat specifiek is ingericht op hun wensen wat betreft rapporten en tabellen om de woningmarkt te analyseren. Vanwege de laagdrempeligheid en gebruikersvriendelijkheid van het product kan Wooniezie direct met DOMIS aan de slag.

Wooniezie werkt samen met Volksbelang, Compaen, Helpt Elkander, ‘thuis, Trudo, woCom, Wooninc, Woonpartners en Savant Zorg. Op Wooniezie.nl zijn huur- en koopwoningen te vinden in Helmond, Eindhoven, Best, Waalre, Oirschot, Veldhoven, Bladel, Reusel-De Mierden, Bergeijk, Geldrop, Someren, Heeze, Leende, Budel, Mierlo, Asten, Beek en Donk, Mariahout, Lieshout, Aarle-Rixtel, Son en Breugel, Aalst-Waalre, Veldhoven en Nuenen.

Meer weten over DOMIS?

Neem dan contact op met Arjan Rook van Enserve, telefoon 0481 – 365 636 of info@enserve.nl. Of bekijk de demoversie van DOMIS op www.enserve.nl.

Logo Wooniezie

Deel dit artikel


Wilt u alles weten op het gebied van woonruimteverdeling?
Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief.


Alle berichten