Vacature lid Raad van Commissarissen

30 oktober 2022

Weet jij hoe je vanuit sociaal-maatschappelijke betrokkenheid effectief toezicht houdt? Heb je een warm hart voor volkshuisvesting én ervaring op het gebied van maatschappelijk ondernemen en wil je bijdragen aan een eerlijke woonruimteverdeling? Dan komen we graag met je in contact.

De Raad van Commissarissen van Enserve bestaat uit drie personen en houdt integraal toezicht op de algemene gang van zaken binnen de organisatie en op het functioneren van de directeur-bestuurder. De RvC zoekt – wegens de afloop van de termijn van de voorzitter per 1 januari 2023 – een nieuw lid met expertise op het terrein van maatschappelijk ondernemen. De onderlinge taakverdeling wordt afgestemd op de specifieke deskundigheid van de individuele leden. Uit het midden van de voltallige RvC wordt de nieuwe voorzitter gekozen.

Aardoom & De Jong ondersteunt ons bij de werving- en selectieprocedure voor deze functie. In de betreffende vacature lees je alle details. Stuur je reactie voor 8 november door via de sollicitatiebutton op hun website.

Deel dit artikel


Wilt u alles weten op het gebied van woonruimteverdeling?
Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief.


Alle berichten