Vacature Projectmanager

28 februari 2024

Wil jij werken aan inspirerende projecten bij een kleine organisatie met een sociaal hart? Zoek jij échte uitdagingen en een organisatie waarbij jouw werkgeluk belangrijk is? Dan drinken wij graag binnenkort een kop koffie of thee!

Wij zoeken een toegankelijke professional met lef!

De rol van projectmanager is nieuw binnen onze organisatie. Daarom is het belangrijk dat je succesvol kunt zijn in een omgeving waarin nog veel ontwikkeld wordt. Jouw nieuwe rol vul je samen met ons in, maar weet jij vervolgens goed op de kaart te zetten. Je bent creatief, neemt initiatief en durft keuzes te maken. Ook begrijp je hoe ingewikkeld het samenwerken met veel verschillende organisaties kan zijn. Je loopt daarbij niet weg voor een ICT gerelateerd vraagstuk!

Wat ga je doen?

Je geeft sturing aan diverse projectgroepen die zich bezighouden met hele verschillende vraagstukken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het in- of uittreden van woningcorporaties binnen een samenwerkingsverband, of de uitrol van ons managementinformatiesysteem bij al onze klanten. Maar ook bijvoorbeeld het opzetten van een interne kennisbank, of implementeren van compleet nieuwe software / toewijzingsregels binnen een regio.

Wat je verder ook gaat doen:

  • Je stelt (project)plannen op, zorgt voor vaststelling en bewaakt de voortgang op de gemaakte afspraken;
  • Je stelt, samen met collega’s, een jaarlijkse interne capaciteitsplanning op en bewaakt deze.

Wat breng je mee?

  • Hbo-niveau werk- en denkniveau;
  • Ervaring in het leiden van meerdere projecten tegelijkertijd, bij voorkeur ook gericht op ICT;
  • Enerzijds kan je complexe opgaven sturen en structureren, anderzijds breng je innovatieve ideeën, waarvoor je mensen weet te enthousiasmeren en inspireren;
  • Je bent bekend met verschillende project-, procesmanagement methodieken en tools en kunt deze overbrengen en implementeren binnen Enserve;
  • Je bent gewend om je te bewegen in (soms) complexe samenwerkingen;
  • Je bent sociaal, toegankelijk en werkt graag en makkelijk samen, zowel intern als extern.

Wat krijg je daarvoor terug?

Als Projectmanager bij Enserve krijg je veel terug voor jouw inzet. Je komt te werken in een informeel bedrijf waarbij je flexibiliteit hebt door hybride werken (ca. 50% vanuit huis). Bij 36 uur per week ontvang je een bruto maandsalaris tussen € 4.804,- en € 6.493,- (schaal K CAO Woondiensten).

Daarnaast is er voldoende aandacht voor jouw eigen ontwikkeling. Ook ontvang je een reiskostenvergoeding, mogelijkheden voor een thuiswerkplek + thuiswerkvergoeding en een goede pensioenregeling. We maken regelmatig tijd voor onderling plezier door onder andere informele weekstarts en gezellige teamuitjes.

Hoe kun je reageren?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren op deze functie? Dan nodigen wij je van harte uit om op deze vacature te reageren. Solliciteer door jouw CV en motivatie te sturen naar vacature@enserve.nl.

Wil je eerst meer informatie, neem dan gerust contact met ons op! Mail naar info@enserve.nl of bel naar 0481-365636. Of kom langs voor een kop koffie of thee. We beantwoorden je vragen graag! Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure.

Over Enserve

Enserve is dé samenwerkingspartner in woonruimteverdeling. Samen met woningcorporaties en regionale samenwerkingsverbanden werken we mee aan woonruimteverdeling. We adviseren, informeren en begeleiden. Dit doen we vanuit onze gedeelde missie: een transparant aanbod en een evenwichtige verdeling van woonruimte voor woningzoekenden. Wij zijn onafhankelijk en werken zonder winstbelang. Korte lijnen, deskundigheid en klantvriendelijkheid zijn kenmerkend voor de dienstverlening van Enserve.

Ons team van 30 collega’s bestaat uit deskundigen op het gebied van woonruimteverdeling, managementinformatie en voorrangsregelingen. De sfeer onderling is informeel en gezellig.

We hechten belang aan een fijne onderlinge samenwerking en helpen en inspireren elkaar.

 

 

 

 

Deel dit artikel


Wilt u alles weten op het gebied van woonruimteverdeling?
Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief.


Alle berichten