Vacature leden Urgentiecommissie Woonruimteverdeling

3 juli 2019

De Urgentiecommissie Woonruimteverdeling behandelt urgentieaanvragen van woningzoekenden die met spoed een (andere) woning zoeken. Dit doet zij in opdracht van gemeenten en corporaties in verschillende delen in het land. De behandeling van urgentieaanvragen vindt plaats op basis van de regelgeving die is vastgelegd in de betreffende regio.

Voor de Urgentiecommissie Woonruimteverdeling zoeken wij een:

Lid met een medische achtergrond (m/v)

voor het behandelen van schriftelijke aanvragen uit de regio Stedendriehoek (Apeldoorn – Deventer – Zutphen) en de gemeenten Soest, Nijkerk, Amersfoort en Eemnes.

Samen met de andere leden en de voorzitter komt u in goed overleg tot een besluit. Hierin betrekt u, behalve de eigen expertise, ook de regionale regelgeving. De urgentieaanvragen zijn divers van aard en betreffen niet allemaal een medische problematiek.

Uw profiel:

  • medische kennis/expertise;
  • bereidheid om zich ook in niet-medische problematiek te verdiepen;
  • maatschappelijke betrokkenheid en bereidheid om zich te verdiepen in het systeem van woonruimteverdeling;
  • geen betrokkenheid bij de verhuur van woningen, of hulpverlening op het terrein van huisvesting, in de regio’s waarvoor de commissie werkzaam is;
  • vermogen om analytisch te denken;
  • kritische, maar ook een realistische houding;
  • vermogen om emoties te scheiden van de feiten;
  • bij voorkeur woonachtig in en/of affiniteit met (één) van de regio’s;
  • beschikbaarheid op de maandagochtend, middag en avond.

De vergaderingen vinden plaats op de maandag en rouleren op de ochtend, middag en avond. De urgentiecommissie vergadert op het kantoor van Enserve in Elst (Gld).

Tijdsbesteding: gemiddeld een dagdeel per maand voor de vergadering en daarnaast de voorbereidingstijd om de dossiers in te lezen. Voor de werkzaamheden wordt een vergoeding geboden.

Uw reactie:

Bent u geïnteresseerd, mail dan uw reactie en cv naar vacature@enserve.nl. Een referentieonderzoek en het opvragen van een verklaring omtrent gedrag maken deel uit van de selectieprocedure.

Voor informatie over deze functie kunt u terecht bij Inge de Regt-Janssen, secretaris van de urgentiecommissie: tel. 0481-365 636 of vacature@enserve.nl

De Urgentiecommissie woonruimteverdeling maakt onderdeel uit van Enserve. Meer informatie over Enserve vindt u op deze website. Ga voor meer informatie over de urgentiecommissie naar www.urgentiecommissie.nl.

Deel dit artikel


Wilt u alles weten op het gebied van woonruimteverdeling?
Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief.


Alle berichten