Vacature helpdeskmedewerker

17 april 2023

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie in een organisatie die in ontwikkeling is? Heb jij gevoel voor ICT en vind je het leuk om klanten te helpen? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Enserve is op zoek naar een energieke Helpdeskmedewerker (32 – 36 uur per week) die het leuk vindt klantvragen te beantwoorden.

Wat ga je doen?

Als Helpdeskmedewerker bij Enserve ben jij verantwoordelijk voor het correct afhandelen van inkomend telefoonverkeer en het beantwoorden van inhoudelijke supportvragen. Ook zorg jij voor een correcte afhandeling van mailboxen en voer je de betalingsadministratie uit voor klanten. Daarnaast beheer je het CRM-systeem en ondersteun je waar nodig specialisten bij het realiseren van tevreden klanten en woningzoekenden.

Wat breng je daarvoor mee?

Om deze functie goed uit te kunnen voeren, heb je MBO werk- en denkniveau nodig en minimaal 1 jaar werkervaring in een soortgelijke functie. Je kunt goed schakelen tussen verschillende ICT systemen en hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden. Daarnaast ben je kwaliteitsgericht en kun je goed plannen en organiseren. Ervaring met PerfectView of een klantvolgsysteem is een pré..

Wat krijg je daarvoor terug?

Als Helpdeskmedewerker bij Enserve krijg je veel terug voor jouw inzet. Je komt te werken in een informeel bedrijf waarbij je flexibiliteit hebt door hybride werken (ca. 50% vanuit huis). Bij 36 uur per week ontvang je een bruto maandsalaris tussen de € 3.095,- en € 3.789,- (schaal G CAO Woondiensten) en heb je een jaarcontract met de intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan. Daarnaast is er aandacht voor leren en ontwikkelen, een reiskostenvergoeding, een thuiswerkplek en thuiswerkvergoeding, en een goede pensioenregeling.

Hoe kun je reageren?

Ben je enthousiast geworden en wil je graag solliciteren op deze functie? Dan nodigen wij je van harte uit om op deze vacature te reageren. De werving en selectie voor deze vacature wordt verzorgd door Steiger B. Solliciteer via het online sollicitatieformulier op de website van Steiger B. Wil je eerst meer informatie, neem dan contact op met Nathalie van de Kolk via 06 – 25586470 of nathalie@steigerb.nl. Een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de procedure.

Over Enserve

Enserve is dé landelijke specialist in woonruimteverdeling die als partner individuele en samenwerkende corporaties en gemeenten informeert, adviseert en begeleidt op het gebied van woonruimteverdeling van huurwoningen van woningcorporaties. Het team van 30 collega’s bestaat uit deskundigen op het gebied van woonruimteverdeling, managementinformatie, ICT en voorrangsregelingen.

Korte lijnen, deskundigheid en klantvriendelijkheid zijn kenmerkend voor de dienstverlening van Enserve. De onderlinge sfeer is informeel en familiair. Enserve groeit hard, dit maakt dat de organisatie zich aan het door ontwikkelen is. Hierdoor heb je alle ruimte om hier je eigen bijdrage aan te leveren.

Deel dit artikel


Wilt u alles weten op het gebied van woonruimteverdeling?
Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief.


Alle berichten