Terugblik 2019

17 maart 2020

In de afgelopen jaren werkte Enserve hard aan haar naamsbekendheid en profilering als onafhankelijke kennisorganisatie in de woonruimteverdeling. Daarbij ontwikkelden wij ons tot een organisatie die klaar is voor een volgende stap in haar bestaan.

Zoals u kunt lezen in ons jaarverslag, groeide Enserve het afgelopen jaar in opdrachtgevers, activiteiten en medewerkers. Die groei was er niet op de woningmarkt. In tegendeel, de schaarste nam verder toe. Het verdelen van schaarste kan lastig zijn, maar er is geen enkele manier van woningen verdelen die dit opheft. Daarom blijft het belangrijk om het belang van de woningzoekende als uitgangspunt te houden.

Wij staan voor transparante en rechtvaardige woonruimteverdeling, goede en begrijpelijke communicatie naar woningzoekenden en een klantvriendelijke en menselijke benadering van degenen die door woonnood in een moeilijke positie verkeren. Hier doen wij dagelijks ons best voor. Uw verwachtingen, behoeften en interesses dragen bij aan hoe wij dit vormgeven. Dus ook in 2020 blijven wij graag met u in gesprek om ons doel na te streven!

 

Deel dit artikel


Wilt u alles weten op het gebied van woonruimteverdeling?
Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief.


Alle berichten