Kom jij werken bij Enserve?

25 augustus 2022

Als dé specialist in woonruimteverdeling werkt Enserve aan een woningmarkt die transparant is voor zowel de woningzoekenden als voor degenen die erin werken. Vanwege uitbreiding van onze organisatie, zoeken we nieuwe collega’s die hier elk op hun eigen manier een bijdrage aan leveren.

Is een van deze vacatures iets voor jou? Reageer dan snel. Siebert & Wassink ondersteunt ons bij de werving- en selectieprocedure voor deze functies. In de betreffende vacature lees je alle details:

Werken bij Enserve

Enserve is dé landelijke specialist in woonruimteverdeling die als partner individuele en samenwerkende corporaties en gemeenten informeert, adviseert en begeleidt op het gebied van woonruimteverdeling van huurwoningen van woningcorporaties. Het team van 25 collega’s bestaat uit deskundigen op het gebied van woonruimteverdeling, managementinformatie, ICT en voorrangsregelingen.

Korte lijnen, deskundigheid en klantvriendelijkheid zijn kenmerkend voor de dienstverlening van Enserve. De onderlinge sfeer is informeel en familiair. Enserve groeit hard, dit maakt dat de organisatie zich aan het door ontwikkelen is. Hierdoor heb je alle ruimte om hier je eigen bijdrage aan te leveren. Werken in een ontwikkelende organisatie die actief is in verschillende regio’s maakt dat maakt dat je als nieuwe collega een proactieve instelling moet hebben.

Deel dit artikel


Wilt u alles weten op het gebied van woonruimteverdeling?
Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief.


Alle berichten