Enserve zoekt een adviseur woningmarkt

21 november 2022

Als dé specialist in woonruimteverdeling werkt Enserve aan een woningmarkt die transparant is voor zowel de woningzoekenden als voor degenen die erin werken. Vanwege uitbreiding van onze organisatie, zoeken we nieuwe collega’s die hier elk op hun eigen manier een bijdrage aan leveren.

Wij zoeken een adviseur woningmarkt

Als adviseur woningmarkt adviseer je (regionale samenwerkingsverbanden van) woningcorporaties en gemeenten. Veelal werk je voor vaste opdrachtgevers waarmee je een langdurige en hechte samenwerking aangaat. Enserve werkt voor 65 corporaties en 28 gemeenten in het hele land. Met gemak acteer je als serieuze gesprekspartner op bestuurlijk- en managementniveau voor deze opdrachtgevers. Natuurlijk ben je op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen binnen de huidige, volop in beweging zijnde woningmarkt.

Is dit iets voor jou? Reageer dan snel. Siebert & Wassink ondersteunt ons bij de werving- en selectieprocedure voor deze functie. In de betreffende vacature lees je alle details:

Werken bij Enserve

Enserve is dé landelijke specialist in woonruimteverdeling die als partner individuele en samenwerkende corporaties en gemeenten informeert, adviseert en begeleidt op het gebied van woonruimteverdeling van huurwoningen van woningcorporaties. Het team van 25 collega’s bestaat uit deskundigen op het gebied van woonruimteverdeling, managementinformatie, ICT en voorrangsregelingen.

Korte lijnen, deskundigheid en klantvriendelijkheid zijn kenmerkend voor de dienstverlening van Enserve. De onderlinge sfeer is informeel en familiair. Enserve groeit hard, dit maakt dat de organisatie zich aan het door ontwikkelen is. Hierdoor heb je alle ruimte om hier je eigen bijdrage aan te leveren. Werken in een ontwikkelende organisatie die actief is in verschillende regio’s maakt dat maakt dat je als nieuwe collega een proactieve instelling moet hebben.

Deel dit artikel


Wilt u alles weten op het gebied van woonruimteverdeling?
Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief.


Alle berichten