Enserve verwelkomt nieuwe directeur-bestuurder

6 maart 2017

Sinds de start van de organisatie in 2001 is Henk van Dijk directeur-bestuurder van Enserve. Onder zijn leiding heeft Enserve zich ontwikkeld tot het bedrijf dat het nu is en konden wij in oktober 2016 ons 15-jarig bestaan vieren.

Henk heeft na een zorgvuldige afweging en meerdere gesprekken met de Raad van Commissarissen besloten om, in aanloop naar zijn pensioengerechtigde leeftijd, zijn functie als directeur-bestuurder van Enserve neer te leggen.

In samenwerking met de Raad van Commissarissen is vervolgens een wervings- en selectieproces opgestart voor een nieuwe directeur-bestuurder. Daaruit is een geschikte opvolger naar voren gekomen in de persoon van Karel Blom. Karel begint op 13 maart aanstaande als directeur-bestuurder en zal op korte termijn persoonlijk contact opnemen met al onze klanten.

Wij zijn blij met de keuze voor Karel en tegelijkertijd is het prettig dat we nog niet helemaal afscheid hoeven te nemen van Henk. Als Adviseur-Woningmarkt blijft hij namelijk nog voor twee dagen per week verbonden aan Enserve. In deze functie zal hij zich voor onze klanten voornamelijk bezighouden met het samenstellen en presenteren van de jaarverslagen over de resultaten van de woonruimteverdeling, het opstellen van kwartaalrapportages, het verzorgen van trainingen over DOMIS en het op aanvraag verrichten van evaluaties en onderzoek.

Karel heeft twintig jaar ervaring in de volkshuisvesting met zowel corporaties, gemeenten als adviesbureaus. Mede met zijn ervaring bouwen wij Enserve verder uit als dé specialist in woonruimteverdeling. Steeds meer corporaties en gemeenten maken gebruik van onze dienstverlening en als onafhankelijke, landelijke speler streven wij naar groei om onze klanten optimaal te – blijven – ondersteunen met bestaande én nieuwe diensten.

Vriendelijke groet,

Dhr. A. P. Pereboom

Voorzitter Raad van Commissarissen

 

Karel Blom 2

Karel Blom

Deel dit artikel


Wilt u alles weten op het gebied van woonruimteverdeling?
Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief.


Alle berichten