Enserve helpt informatie woonruimteverdeling te duiden

27 april 2018

Enserve is een belangrijke adviseur als het gaat om de woonruimteverdeling van sociale huurwoningen. Of het nu gaat over het beleid of over het analyseren en interpreteren van data over de huurwoningenmarkt, de kracht van Enserve zit erin dat zij opdrachtgevers helpt informatie te duiden. Door een gedegen en brede kennis van de woonruimteverdeling helpt Enserve haar opdrachtgevers om informatie in het juiste perspectief te plaatsen.

In het kader hiervan gaf Henk van Dijk, adviseur woningmarkt bij Enserve, de afgelopen week een presentatie voor ambtenaren van de gemeenten Elburg, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Oldebroek, Putten en de provincie Gelderland. Het onderwerp betrof de jaarrapportage woonruimteverdeling van de regio Noord Veluwe. Tweemaal per jaar verzorgt Enserve namelijk deze rapportage voor de corporaties DeltaWonen, Omnia, Uwoon en Woningstichting Putten. Op hun verzoek heeft Enserve de rapportage over 2017 toegelicht aan de gemeenten, die een belangrijke stakeholder van de corporaties zijn.

In diezelfde week nam Henk van Dijk, op verzoek van corporatie Waardwonen, deel aan het gesprek over ontwikkelingen op de woningmarkt in de gemeente Lingewaard. Naast Hanke Gielen, directeur-bestuurder, en Moniek Bens, manager Wonen bij Waardwonen, waren ook vertegenwoordigers van de gemeente Lingewaard en van de huurdersorganisatie van Waardwonen aanwezig. Mede dankzij de gegevens die Enserve met behulp van haar management informatie systeem DOMIS kon bieden, leverde dit een inspirerende bijeenkomst op. 

Enserve logo RGB 2015

Deel dit artikel


Wilt u alles weten op het gebied van woonruimteverdeling?
Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief.


Alle berichten