De puzzel van de woonruimteverdeling 2021

13 april 2022

In 2021 werkten wij mee aan de puzzel van de woonruimteverdeling voor 69 corporaties en 28 gemeenten verspreid door het land. Als dé specialist in woonruimteverdeling informeren, adviseren en begeleiden wij individuele en samenwerkende corporaties en gemeenten op het gebied van woonruimteverdeling van sociale huurwoningen.

Wij dachten mee over de krapte op de woningmarkt, deden onderzoek naar de effecten van meer samenwerking in de woonruimteverdeling, droegen bij aan het evalueren van huisvestingsverordeningen en optimaliseerden op verschillende manieren websites voor woningzoekenden en woonruimteverdeelsystemen voor de corporaties die ermee werken. Een uitgebreid overzicht van onze activiteiten vindt u in ons jaarverslag.

In 2021 vierden wij ook ons 20-jarig bestaan. Dit deden wij ondermeer door het uitbrengen van een boek De Puzzel van de Woonruimteverdeling. Hierin verzamelden wij vele inzichten en expertise op het gebied van de woonruimteverdeling. Medewerkers van Enserve, als ook klanten en relaties uit de sector, komen aan het woord over de verschillende aspecten die hierin een rol spelen. Heeft u ons boek nog niet ontvangen? Bestel dan hier uw exemplaar.

Ja, ik ontvang graag een exemplaar van ‘De puzzel van de woonruimteverdeling’!

Mail ons

 

Deel dit artikel


Wilt u alles weten op het gebied van woonruimteverdeling?
Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief.


Alle berichten